Politika privatnosti

Naši cooperationm.com i srodni * .cooperationm.com sajtovi poštuju vašu privatnost i posvećeni su zaštiti ličnih podataka koje nam dajete. Verujemo da je važno da znate kako postupamo sa informacijama o vama koje nam dajete koristeći ovu veb lokaciju, i želeli bismo da vas obavestimo o sledećim principima koji regulišu našu politiku privatnosti. Molimo pročitajte Politiku privatnosti u nastavku da biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam date i kako ih možemo koristiti i štititi u budućnosti. Registrovanjem za bilo koju uslugu na našem sajtu cooperationm.com, pristajete na pružanje, korišćenje i prenos informacija o vama u skladu sa uslovima ove politike. Ako ne želite da prikupljamo gore navedene vrste informacija o vama ili ako se ne slažete sa bilo kojim drugim delom ove izjave, molimo vas da ne koristite veb lokaciju Cooperation Manager doo.

Zaboravili ste pristupnu lozinku

Ako ste zaboravili lozinku da biste pristupili svom nalogu, sve što treba da uradite je da unesete svoju adresu e-pošte u polje koje se pojavljuje kada kliknete na vezu „Zaboravili ste lozinku“ i mi ćemo odmah proslediti vaše podatke za prijavu. Pratite jednostavna uputstva u e-poruci da biste promenili lozinku. Ukoliko želite da nas kontaktirate, to možete učiniti slanjem e-pošte na support@cooperationm.com ili na broj +381 66 072000

Politika zaštite ličnih podataka

Prikupljanje, zadržavanje, obrada i korišćenje podataka o ličnosti vrši se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni glasnik RS”, broj 97/08) i GDPR. Podaci o ličnosti se ne mogu koristiti van svrhe za koju su prikupljeni, osim u svrhu vođenja krivičnog postupka ili zaštite bezbednosti Republike Srbije, na način propisan zakonom. Preduzete su sve neophodne mere zaštite podataka, u skladu sa utvrđenim standardima i procedurama, koje su neophodne za zaštitu podataka od gubitka, uništenja, neovlašćenog pristupa, izmene, objavljivanja ili bilo koje druge zloupotrebe.
Prikupljene podatke ne stavljamo na raspolaganje, niti ih razmenjujemo sa drugim organizacijama koje su van sistema pripreme i uređivanja sajta, osim u slučajevima predviđenim zakonom. Podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom ili na bilo koji drugi način koji bi mogao biti štetan za vas, uključujući kršenje vaše privatnosti.

Prikupljanje informacija

U nekim delovima našeg sajta, kao što je registracija, možemo tražiti lične podatke o vama kako bismo vam omogućili da ostvarite određena prava, kao što je pružanje određenih informacija koje tražite ili komunikacija i trgovanje na portalu Cooperation Manager. To radimo koristeći onlajn formulare i svaki put kada nam pošaljete svoje podatke e-poštom. Informacije koje dobijamo od vas mogu uključivati vaše ime, adresu, broj telefona, faksa ili e-pošte, JMBG, PIB i druge lične informacije ili informacije o kompaniji koje nam dostavite. Nećemo od vas tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne ili ne postoji valjan razlog da ih date kako biste dobili uslugu koju ste tražili. Takođe, vaša e-pošta i pitanja koja nam šaljete mogu takođe sadržati informacije o vama. Kada posetite naš sajt, možete nam ostaviti neke podatke i informacije a da toga niste ni svesni. Na primer, da bismo poboljšali i prilagodili veb lokaciju vašim potrebama, od vas prikupljamo nelične podatke, kao što su informacije o vrsti pretraživača, operativnom sistemu i stranicama koje ste posetili. Koristimo kolačiće i druge internet tehnologije za održavanje našeg prisustva na mreži i programa e-pošte. Ne koristimo ove tehnologije za prikupljanje ili čuvanje vaših ličnih podataka. (Saznajte više u odeljku Kolačići na našem sajtu)

Korišćenje prikupljenih informacija

Kada posetite našu veb lokaciju, informacije o nazivu domena koje primamo se ne koriste da bismo vas lično identifikovali. Na osnovu ovih i drugih informacija merimo broj poseta našim stranicama, prosečno vreme provedeno na stranicama, pregledane stranice itd. Ove informacije koristimo isključivo za merenje učestalosti korišćenja naše stranice i za poboljšanje sadržaj.
Ako nam sami dostavite svoje lične podatke, ovlašćujete nas da obrađujemo te podatke za upotrebu od strane menadžera za saradnju u cilju poboljšanja Usluga (na primer: slanjem informacija o proizvodu ili slanjem ponuda). U slučaju da tražimo druge lične podatke, kao što su vaše ime i adresa e-pošte, tražićemo vašu saglasnost (npr. korišćenjem onlajn obrasca ili e-pošte), obaveštavajući vas o procesu prikupljanja podataka i obaveštavajući vas kako ćemo koristiti to. Koristićemo informacije koje nam date ili kojima pristupamo preko ove stranice isključivo da odgovorimo na vaša pitanja ili odgovore koje ste tražili u vezi sa svojim informacijama i da pružimo i personalizujemo naše usluge u naše ime ili u ime kompanija sa kojima sarađujete takođe koristite naše usluge.

Otkrivanje informacija

Podaci koje delite sa nama čuvaju se na serverima u našoj kompaniji i mogu im pristupiti zaposleni u Cooperation Manager doo i druga povezana lica u našoj kompaniji i mogu se koristiti u svrhe za koje ste dali saglasnost. Takođe možemo da prosleđujemo zbirne informacije o vašem korišćenju našeg sajta trećim licima, ali to neće uključivati informacije iz kojih se možete identifikovati. Osim ako to zakon ne zahteva, nećemo učiniti dostupnim ili distribuirati informacije o vama koje nam date na bilo koji način bez vašeg prethodnog pristanka.

Sigurnost

Primenjujemo stroge fizičke, elektronske i administrativne mere zaštite da bismo zaštitili informacije o vama od neovlašćenog pristupa i od nezakonite obrade, slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja, onlajn i van mreže. Vaše podatke ćemo čuvati u zakonskom roku ili u razumnom roku u slučaju da to nije regulisano zakonom. Rukovodilac saradnje je dužan da obezbedi bezbednost ličnih podataka koje obrađuje. Da bi sprečio neovlašćeni pristup ili otkrivanje, održao tačnost podataka i obezbedio pravilno korišćenje ličnih podataka, Cooperation Manager je usvojio odgovarajuće fizičke, elektronske i administrativne procedure za zaštitu i obezbeđivanje ličnih podataka koje obrađuje. Coopertion Manager nastoji da zaštiti privatnost ličnih podataka koje obrađuje i slučajno otkrivanje je malo verovatno. U slučaju takvog neplaniranog otkrivanja, Coopertion Manager će preduzeti sve korake da ograniči i ispravi otkrivanje.

Deca

Coopertion Manager savetuje roditelje i korisnike da nauče decu bezbednom i odgovornom rukovanju ličnim podacima na internetu. Menadžer saradnje ne želi i nema nameru da prikuplja lične podatke maloletnika. Ako ste maloletni, morate da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što date informacije o sebi. Maloletni korisnici koji nemaju ovu dozvolu ne smeju nam dati lične podatke.

Druge web stranice

Naša veb lokacija može da sadrži veze ka drugim veb lokacijama koje nisu pod našom kontrolom i koje ne podležu ovoj Politici privatnosti. Ako pristupate drugim sajtovima koristeći date veze, operateri tih sajtova mogu tražiti informacije od vas koje ćete koristiti u skladu sa njihovim politikama privatnosti, koje se mogu razlikovati od naših.

Promena podataka

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našim prikupljanjem, upotrebom ili otkrivanjem vaših ličnih podataka ili bilo kakva pitanja u vezi sa našom politikom privatnosti, kontaktirajte nas na support@cooperationm.com ili koristeći navedene kontakt informacije. u podnožju naše stranice ili na stranici za kontakt. Sva vaša pitanja i predlozi su dobrodošli.

Promena politike privatnosti

Svako korišćenje Portala podleže uslovima opisanim na ovoj stranici. Sadržaj Izjave o privatnosti portala možemo promeniti u bilo kom trenutku bez prethodnog obaveštenja i saglasnosti korisnika. Povremeno proveravajte sadržaj ove stranice kako biste bili obavešteni o svim promenama. Sve promene izjave o privatnosti sajta biće objavljene na ovoj stranici i stupaće na snagu od trenutka objavljivanja